INTERNET

"El que ningú busca, simplement no existeix. Buscar-lo en Internet és la manera contemporania de creure en alguna cosa. Quan un rastreig no obté resultats, vola intentar-ho: les seves paraules són el inadequat" (Germán Sierra).

Connectivitat ... Xarxes ... Internet ... Avui dia les comunicacions són l'eix del funcionament de la majoria de les empreses. Aparèixer a Internet és gairebé una obligació, així com disposar de correu electrònic.

Registre i administració de dominis.

Registre del seu nom de domini, administració del mateix (modificar dades de contacte, DNS, etc.), renovacions, i altres aspectes relatius.

Allotjament Web.

Hosting, Housing, etc. Disposem de diversos plans i possibilitats per a l'allotjament de la seva web. Segur que un d'ells és l'ideal per a les seves necessitats.

Diseny Web.

Realització de llocs web tant personals com a professionals amb una relació de qualitat - preu perfecta. Una web no és només informació o gràfics espectaculars. El navegant d'Internet és cada vegada més exigent i no tolera que un lloc sigui pesat o estigui mal distribuït.

Manteniment Web.

El treball no finalitza un cop creat el lloc web. El manteniment és un factor primordial en l'èxit del lloc. És l'actualització de la informació i disseny perquè el lloc no es torni obsolet.

Promoció i publicitat del seu lloc Web.

Perquè un lloc web tingui èxit aquest ha de figurar en el major nombre de motors de recerca possibles, i també figurar en una bona situació de posicionament en les recerques realitzades. No serveix de res tenir un lloc web si els seus clients no poden trobar-lo.

Informes sobre llocs web ja dissenyats.

Realització d'estudis i informes dels seus llocs web. Informes Generals (sobre navegabilitat, seccions, serveis, complements, etc.), Informes de Cercadors (presència en indexació en els principals cercadors, estudi de competència, etc.) i Informes Tècnics (errors de codificació, millores, links trencats, etc. ).